Кадър: БНТНай-обсъжданият човек в Народното събрание днес Цвета Караянчева произнесе реч от

...
Кадър: БНТНай-обсъжданият човек в Народното събрание днес Цвета Караянчева произнесе реч от
Коментари Харесай

Караянчева: Има такива коалиции, които привидно се карат, потайно се сдобряват и се целуват по мостовете

Кадър: БНТ

Най-обсъжданият човек в Народното събрание през днешния ден Цвета Караянчева произнесе тирада от парламентарната естрада.

Както е известно, към този момент няколко часа депутатите разискват нейната оставка, поискана от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. 

Има такива обединения, които оцеляват на инат на политическата отговорност. Те видимо се карат, потайно се сдобряват, целуват се по мостовете, подминават се по коридорите. Така ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева отговори на настояването за нейната оставка, импортирано от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

След 3-часов спор по тематиката тя взе думата, с цел да опровергае претекстовете на опозицията. 

" Уважаеми голеги, не съм безгрешна. Благодаря на всички, които споделиха хубави думи за мен. Благодаря и на обединението БСП-ДПС, че ми дават отговорност да се защитя от парламентарната естрада ", сподели тя. 

Караянчева обори изказванията на двете партии, че не им се зачитат предложенията за разглеждане на законопроекти. Тя не одобри рецензията, че съзнателно не позволява премиера Бойко Борисов в участия на съвещания или парламентарен надзор.

Председателят на Народното събрание подсети, че записите на министър-председателя не са с недоказана достоверност.

" Предполагаемият записан отхвърля да е казвал това. Много тежко одобрих това зложелателство. Признавам, че имаше тежки моменти ", призна Караянчева, написа Novini.bg.

" Трудно е да си жена в политиката. Но намираме неподозирана мощ да продължим. Не всичко в политиката би трябвало да е разрешено ", добави още тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР